Τυρόπιτα πατσαβουρόπιτα



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη‎ για ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τυρόπιτα πατσαβουρόπιτα

7 φύλλα κρούστας
500 γρ. φέτα μαζί με
200 γρ. ανθότυρο σπασμένα με το πιρούνι
1 γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ.
3 αυγά
2 ποτήρι γάλα
Λάδι - αλάτι - πιπέρι

Βάζω σε ένα λαδωμένο ταψάκι το ένα φύλλο, από επάνω βάζω λίγο από το μείγμα των τυριών, βάζω σουρωμένο το επόμενο φύλλο, τυριά, φύλλα, τυριά μέχρι να βάλω το τελευταίο φύλλο. 
Έχω χτυπήσει τα αυγά με το γιαούρτι, το γάλα, αλάτι και πιπέρι και ρίχνω το μείγμα από επάνω.
Αφήνω 10 λεπτά να τραβήξει.
Ρίχνω λίγο λάδι και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.