Εύκολη και πεντανόστιμη κοτόπιτα



Μια συνταγή της κυρίας Μένιας Στεφοπούλου για ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Εύκολη και πεντανόστιμη κοτόπιτα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φύλλο Κουρού Κανάκη αν δεν έχετε χρόνο να κάνετε δικό σας.
Μετά βράζουμε για περίπου μισή ώρα ένα στήθος από κοτόπουλο.
Στη συνέχεια το ψιλοκόβουμε και το σοτάρουμε με 3 - 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, μια πιπεριά Φλωρίνης και ένα πράσο, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο (αν θέλετε).
Όταν σοταριστούν καλά ψιλοκόβουμε άνηθο και μαϊντανό, προσθέτουμε 1 αυγό, 1 μικρή κρέμα γάλακτος, 100 γρ. κεφαλογραβιέρα σε κυβάκια, 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα και αν θέλουμε 3 - 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα ( ή μπέικον σε κυβάκια) ανακατεύουμε καλά.
Η γέμιση είναι έτοιμη!
Τη στρώνουνε καλά πάνω στο φύλλο που έχουμε στρώσει σε λαδωμένο ταψί και βάζουμε το άλλο φύλλο από πάνω.
Ραντίζουμε με λάδι και ρίχνουμε λίγο σουσάμι.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις για 35 - 40 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Συνταγή του κυρίου Παναγιώτη Κυριακούλια.