
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάση μωσαϊκού:
170 γρ. βούτυρο λιωμένο μαζί με
4 κ.σ κακάο κοσκινισμένο,
2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
100 γρ. ινδοκάρυδο
3 κ.σ ποτό μπέιλις
4 κ.σ κακάο κοσκινισμένο,
2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
100 γρ. ινδοκάρυδο
3 κ.σ ποτό μπέιλις
1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί.
Παγωτό καραμέλα: από αυτό που έφτιαξα με δύο υλικά.
(σ.σ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Εδώ θα βρείτε συνταγές για παγωτό καραμέλα)
Χρησιμοποιώ τσέρκι ή φόρμα με αποσπώμενο δαχτυλίδι διαμέτρου 24εκ.
Ρίχνω μέσα το μωσαϊκό και απλώνω καλά με κουτάλι ή σπάτουλα να πάει παντού και ισιώνω καλά την επιφάνεια.
Ρίχνω από πάνω το μισό kg παγωτό.
Τοποθετώ στην κατάψυξη.
Διακοσμώ με λίγα καραμελωμένα κάσιους τριμμένα.