Βουτυροφραουλένιες μαργαρίτες



ΒΟΥΤΥΡΟΦΡΑΟΥΛΕΝΙΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ


ΥΛΙΚΑ
250 ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΆΧΑΡΗ
1 ΑΒΓΟ
1 ΜΠΕΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
150 ΓΡ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
300 ΓΡ. ΑΛΕΎΡΙ ΓΟΧ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ, ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΤΑ ΣΤΕΡΕΆ ΥΛΙΚΑ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΑ.
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΜΕ 12 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ. ΦΟΎΡΝΟ
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΙΝ ΨΗΣΟΥΜΕ.




Δημιουργός συνταγής: Afroditi Malandraki

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!