
ΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΠΡΑΣΑ, ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Γέμιση: Σοτάρω τα πράσα με λίγο λάδι και πιπέρι να μαλακώσουν.
- Τσιγαρίζω τον κιμά, βάζω αλάτι, πιπέρι και ανακατεύω με τα πράσα.
- Όταν κρυώσουν σπάω τρία αυγά, τυρί φέτα και ρεγκάτο, έτσι, για την τσαχπινιά.
- Σφολιάτα έτοιμη, επειδή οι ζύμες κι εγώ δε συναντηθήκαμε ποτέ!
- Ψήνω στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
