
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ
Εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζω ελαιόλαδο, τρίβω 1 ξερό κρεμμύδι, 1 κόκκινη πιπεριά και μετά ρίχνω τα καλαμαράκια που τα έχω πλύνει πρώτα.
- Στη συνέχεια ρίχνω 200 gr. Pumaro, αλάτι, πιπέρι, λίγη γλυκιά πάπρικα το αφήνω λίγο και στη συνέχεια βάζω περίπου μία χούφτα κριθαράκι και προσθέτω 3 ποτήρια νερό.
- Βέβαια αυτό εξαρτάται από το πόσο κριθαράκι θα βάλετε και τι ποσότητα θα κάνετε.
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
