Παστίτσιο με τέλεια κρέμα



Μια συνταγή της κυρίας Μένιας Στεφοπούλου για ΠΑΣΤΙΤΙΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΡΕΜΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Παστίτσιο με τέλεια κρέμα

Η καλύτερη και πιο εύκολη κρέμα!! Δοκιμάστε το!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβρασα τα μακαρόνια (σ.σ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία), τα έβαλα σε ένα σουρωτήρι, έριξα λίγο ελαιόλαδο και 100 γραμμάρια φέτα τριμμένη.
Έκανα τον κιμά με 700 γραμμάρια κιμά ανάμεικτο, 200 ml σάλτσα ντομάτα, 1 κρεμμύδι, 1 σκόρδο, λίγο ξίδι, αλάτι, πιπέρι, μία δάφνη και 1 μπαχάρι. 
Η μπεσαμέλ έγινε με 1,5 λίτρο γάλα, 2 αυγά και ένα κύβο κότας, 7 κουταλιές κορν φλάουρ, αλάτι πιπέρι.
Πρώτα βάζω το γάλα, τα αυγά και τον κύβο. Τα αφήνω να κάψουν και μετά ρίχνω το κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο γάλα που έχω κρατήσει.
Ανακατεύω μέχρι να πήξει η κρέμα.
Λίγο βούτυρο, μοσχοκάρυδο και λίγο κεφαλοτύρι μέσα στο τέλος.