Τορτελίνια αλά κρεμ με μπέικον

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ

Υλικά

  • 500 γρ. τορτελίνια με τυριά
  • 250 ml. κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 150 γρ. μπέικον σε φέτες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο


Εκτέλεση 

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει.
  2. Προσθέτουμε τα τορτελίνια, τα βράζουμε για 12 λεπτά και μετά τα σουρώνουμε.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
  4. Ψιλοκόβουμε το μπέικον.
  5. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί και σοτάρουμε το μπέικον για 2 λεπτά.
  6. Προσθέτουμε τα τορτελίνια και ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά.
  7. Χαμηλώνουμε την φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
  8. Μόλις πάρει μια βράση, αφαιρούμε από τη φωτιά, σερβίρουμε στα πιάτα και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.



Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!