Τορτελίνια αλά κρεμ με μπέικον



Μια συνταγή του κυρίου tasosgiatsis για ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ από την ομάδα στο Facebook ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ


Τορτελίνια αλά κρεμ με μπέικον

Υλικά
500 γραμμάρια τορτελίνια με τυριά
250 ml. κρέμα γάλακτος
2 αυγό
150 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει.
Προσθέτουμε τα τορτελίνια, τα βράζουμε για 12 λεπτά και μετά τα σουρώνουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Ψιλοκόβουμε το μπέικον.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί και σοτάρουμε το μπέικον για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα τορτελίνια και ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά.
Χαμηλώνουμε την φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Μόλις πάρει μια βράση, αφαιρούμε από τη φωτιά, σερβίρουμε στα πιάτα και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.