Η ωραιότερη τυρόπιτα με κρέμα



Μια συνταγή της κυρίας Βικυς Γκαρλα Σαρλη για Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Η ωραιότερη τυρόπιτα με κρέμα

Είναι τέλεια, αξίζει να τη φτιάξετε!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε την κρέμα: 
2,5 φλυτζάνια γάλα, 
1/2 φλυτζάνι σιμιγδάλι ψιλό, 
1 κ.σ. βούτυρο, 
3 αυγά, 
πιπέρι, 
αλατάκι
λίγο μοσχοκάρυδο. 
Στη φωτιά να δέσει η κρέμα. 
Έχω τρίψει φέτα πικάντικη, πάνω από μισό κιλό και ένα τέταρτο ανθότυρο. 
Ενσωματώνω με την κρέμα. 

Για τα τέσσερα φυλλαράκια θα χρειαστούμε: 
600 γρ αλεύρι γ.ο.χ. 
1/2 φλυτζάνι λάδι, 
λίγο αλάτι, 
3 κ.σ. ξύδι 
και νεράκι. 

Αφήνουνε το ζυμαράκι να ξεκουραστεί . 
Λαδώνουμε το ταψί, δύο φύλλα κάτω, λαδωμένα ένα - ένα, την κρέμα και τα άλλα δύο φύλλα.
Ραντίζουμε το φύλλο με λίγο νερό και λαδάκι. 
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς, πάνω κάτω, στην πρώτη σχάρα από κάτω.