
Είναι τέλεια, αξίζει να τη φτιάξετε!!!
2,5 φλυτζάνια γάλα,
1/2 φλυτζάνι σιμιγδάλι ψιλό,
1 κ.σ. βούτυρο,
3 αυγά,
πιπέρι,
αλατάκι
λίγο μοσχοκάρυδο.
Στη φωτιά να δέσει η κρέμα.
Έχω τρίψει φέτα πικάντικη, πάνω από μισό κιλό και ένα τέταρτο ανθότυρο.
Ενσωματώνω με την κρέμα.
1/2 φλυτζάνι λάδι,
λίγο αλάτι,
3 κ.σ. ξύδι
και νεράκι.
Αφήνουνε το ζυμαράκι να ξεκουραστεί .
Λαδώνουμε το ταψί, δύο φύλλα κάτω, λαδωμένα ένα - ένα, την κρέμα και τα άλλα δύο φύλλα.
Ραντίζουμε το φύλλο με λίγο νερό και λαδάκι.
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς, πάνω κάτω, στην πρώτη σχάρα από κάτω.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε την κρέμα:2,5 φλυτζάνια γάλα,
1/2 φλυτζάνι σιμιγδάλι ψιλό,
1 κ.σ. βούτυρο,
3 αυγά,
πιπέρι,
αλατάκι
λίγο μοσχοκάρυδο.
Στη φωτιά να δέσει η κρέμα.
Έχω τρίψει φέτα πικάντικη, πάνω από μισό κιλό και ένα τέταρτο ανθότυρο.
Ενσωματώνω με την κρέμα.
Για τα τέσσερα φυλλαράκια θα χρειαστούμε:
600 γρ αλεύρι γ.ο.χ.1/2 φλυτζάνι λάδι,
λίγο αλάτι,
3 κ.σ. ξύδι
και νεράκι.
Αφήνουνε το ζυμαράκι να ξεκουραστεί .
Λαδώνουμε το ταψί, δύο φύλλα κάτω, λαδωμένα ένα - ένα, την κρέμα και τα άλλα δύο φύλλα.
Ραντίζουμε το φύλλο με λίγο νερό και λαδάκι.
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς, πάνω κάτω, στην πρώτη σχάρα από κάτω.
Δημιουργός συνταγής: Βικυ Γκαρλα Σαρλη