Νηστίσιμα κουλουράκια με πορτοκάλι και κανέλα



ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ


Υλικά
200 γρ. ηλιέλαιο
200 γρ. Χυμό πορτοκάλι
200 γρ. Ζάχαρη
Ξύσμα από ένα πορτοκαλί
1½ κ.σ. κανέλα
2 βανίλιες
1 φακελάκι μπέικιν
700 γρ. Αλεύρι


Εκτέλεση
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σταδιακά στο τέλος το αλεύρι μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη που να μην κολλάει στα χερια.
Ψήνουμε στους 180°C για 15-20 λεπτά ανάλογα τον κάθε φούρνο.
(Εμείς κάναμε διπλή δόση και βγάζει 150 κουλουράκια).



Δημιουργός συνταγής: Αντιγόνη Εξαδακτύλου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!