Νηστίσιμα κουλουράκια με πορτοκαλί και κανέλα



Μια συνταγή της κυρίας Αντιγόνης Εξαδακτύλου για ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Νηστίσιμα κουλουράκια με πορτοκαλί και κανέλα

Υλικά
200 γρ. ηλιέλαιο
200 γρ. Χυμό πορτοκάλι
200 γρ. Ζάχαρη
Ξύσμα από ένα πορτοκαλί
1½ κ.σ. κανέλα
2 βανίλιες
1 φακελάκι μπέικιν
700 γρ. Αλεύρι

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σταδιακά στο τέλος το αλεύρι μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη που να μην κολλάει στα χερια.
Ψήνουμε στους 180°C για 15-20 λεπτά ανάλογα τον κάθε φούρνο.
(Εμείς κάναμε διπλή δόση και βγάζει 150 κουλουράκια).