
Υλικά
200 γρ. ηλιέλαιο200 γρ. Χυμό πορτοκάλι
200 γρ. Ζάχαρη
Ξύσμα από ένα πορτοκαλί
1½ κ.σ. κανέλα
2 βανίλιες
1 φακελάκι μπέικιν
700 γρ. Αλεύρι
Εκτέλεση
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σταδιακά στο τέλος το αλεύρι μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη που να μην κολλάει στα χερια.Ψήνουμε στους 180°C για 15-20 λεπτά ανάλογα τον κάθε φούρνο.
(Εμείς κάναμε διπλή δόση και βγάζει 150 κουλουράκια).



Δημιουργός συνταγής: Αντιγόνη Εξαδακτύλου