Καρυδόπιτα - Κέικ



ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ - ΚΕΙΚ


ΠΟΛΎ ΕΎΚΟΛΗ
ΧΤΎΠΗΜΑ ΣΤΟ ΧΈΡΙ

ΥΛΙΚΆ
1 ποτήρι του νερού ελαφρύ λάδι
2 αυγά
2 μπέικιν
2 ποτήρια του νερού ζάχαρη
2 ποτήρια του νερού γάλα
Μισό κουταλάκι κανέλα
Μισό κουταλάκι γαρύφαλλο
1 ποτήρι του νερού σπασμένα καρύδια
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Όσο αλεύρι πάρει να γίνει ένας ωραίος χυλός)

Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη χτυπάω τα αυγά, το λάδι, τη ζάχαρη, το γάλα, γαρύφαλλο, κανέλα, καρύδια, αλεύρι και μπέικιν.
Βάζω το μείγμα σε αποσπώμενη φόρμα.
Ψήνω στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.


Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!