Φρέσκες μικρές τηγανητές γαριδούλες



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη ‎για ΦΡΕΣΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΓΑΡΙΔΟΥΛΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Φρέσκες μικρές τηγανητές γαριδούλες

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τις αλεύρωσα με αλεύρι που μέσα έχω ανακατέψει 2 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό και τις τηγάνισα σε αρκετό καλαμποκέλαιο 1 - 2 λεπτά από κάθε μεριά.
Μετά τις έβαλα σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξει το περιττό λάδι.
Απλά τέλειες!!!