Μανιτάρια γεμιστά



Μια συνταγή του κυρίου tasosgiatsis για ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ


Μανιτάρια γεμιστά

8 μανιτάρια porto bello
150 gr. γαλοπούλα καπνιστή
5 φέτες μπέικον
200 gr. Dirollo Cottage
300 gr. Dirollo Mix
Μαϊντανό
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Με μια νωπή πετσέτα καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσάνι τους.
Ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τη γαλοπούλα σε κύβους, το μπέικον, προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι και το Dirollo Cottage.
Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε πυρίμαχο σκεύος τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και γεμίζουμε με το μείγμα του Dirollo Cottage.
Ψήνουμε για 20 λεπτά, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C.
Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε Dirollo Mix πάνω από κάθε μανιτάρι και ξαναψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.