Χοιρινό κρέας με κριθαράκι



ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

Πεντανόστιμο.....λιώνει στο στόμα!

Υλικά
1 κιλό κρέας χοιρινό σε κομμάτια
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βαλσάμικο
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού ( φρέσκο)
2 κ.σ. νερό
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Λίγο κουρκουμά
Λίγο δενδρολίβανο
Λίγο πάπρικα γλυκιά
1 σκελίδα σκόρδο

Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε να πάει παντού. 
Όλα τα υπόλοιπα υλικά τα ανακατεύουμε μαζί σε ένα μπολ και περιχύνουμε το κρέας. 
Ρίχνουμε και το σκόρδο σε διάφορα σημεία.
Ψήνουμε για δυο ώρες μέχρι να μαλακώσει καλά κατά διαστήματα ανακατεύουμε το κρέας. 
Βράζουμε σε νερό 500 γρ. κριθαράκι για 10 - 15 λεπτά με αλατάκι, πιπεράκι, σαλτσούλα και λίγο λαδάκι.



Credits:
Μαρίνα- Αλέξης