Χρυσαφένιες τυροκροκέτες



ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΕΣ ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε σε μαρέγκα 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ.
Ρίχνουμε 400 γρ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ τριμμένα, λίγο φρεσκοτριμμένο ΠΙΠΕΡΙ και 2 κ.σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ.
Πλάθουμε μπαλάκια, τα βάζουμε μια ώρα στο ψυγείο και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό ΛΑΔΙ.



Credits
Σοφία Θεοδωρίδου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Χρυσαφένιες τυροκροκέτες