Ομελέτα φούρνου σπέσιαλ



Μια συνταγή από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ για ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΠΕΣΙΑΛ

Ομελέτα φούρνου σπέσιαλ

Υλικά
6 αυγά
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1/2 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 λουκάνικο πεπερόνι κομμένο σε φετούλες
4 - 5 ντοματίνια κομμένα σε φέτες
1/2 φλ. τσαγιού διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
λίγη φέτα χοντροτριμμένη
1 πατάτα τηγανητή η βραστή κομμένη σε κυβάκια (εγώ δεν είχα και έβαλα μια χούφτα πατατάκια με ρίγανη)
ελάχιστο αλάτι (ανάλογα από το πόσο αλμυρά είναι τα τυριά)

Εκτέλεση
Προθερμαίνω το φούρνο και στο ενδιάμεσο στο σκεύος που θα ψήσω την ομελέτα τσιγαρίζω με λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια, την πιπεριά και το λουκάνικο.
Χτυπάω σε πιάτο τα αυγά με το γάλα και ελάχιστο αλατάκι και τα προσθέτω στο σκεύος μου μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύω λίγο να ενωθούν τα υλικά και ψήνω στους 200 βαθμούς για 25 - 30 λεπτά.