
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μετράμε με την κούπα 250γρ.
 - Μία κούπα καλαμποκέλαιο χτυπάμε με ενάμιση κούπα ζάχαρη καλά με μίξερ.
 - Μετά ένα - ένα 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου και χτυπάμε να αφρατέψει.
 - Ρίχνουμε 1 κουτί γάλα εβαπορέ (το μεγάλο), μια βανίλια, λίγο αλάτι, ανακατεύουμε ένα φακελάκι μπέικιν πάουντερ μέσα σε 550 - 570 γρ. αλεύρι φαρίνα κοσκινισμένη και ρίχνουμε εναλλάξ με μία κούπα χυμό πορτοκαλιού στο μείγμα.
 - Ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα μαρίζ.
 - Εγώ έβαλα 3 κ.σ. κακάο μέσα σε 1/3 ζύμης.
 - Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς με αέρα, για περίπου μια ώρα μέχρι να πάρει χρώμα και να ψηθεί!
 - 33 - 34 μέγεθος ταψί βουτυρωμένο και αλευρωμένο.
 
Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα