Ατομικά Μιλφέιγ



Μια συνταγή της κυρίας Μαρινας Μισαηλιδου για ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΙΛΦΕΙΓ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ατομικά Μιλφέιγ

Υπέροχα λαχταριστά μιλφέιγ. Σκέτη γλύκα !!!

Υλικά
Για την κρέμα
1 λίτρο φρέσκο γάλα
200 γρ. ζάχαρη
50 γρ. αλεύρι + 50 γρ. κορν φλάουρ
2 βανίλιες
2 κ.σ. γεμάτες βούτυρο
2 κ.σ. γεμάτες σαντιγί
1 κουτί των 250 γρ. φυτική σαντιγί
1 πακέτο των 200 γρ. σφολιατίνια
λίγη άχνη

Ανακατεύω στο γάλα τη ζάχαρη, το αλεύρι + κορν φλάουρ και τις βανίλιες να διαλυθούν.
Βάζω στη φωτιά και ανακατεύω καλά μέχρι να πήξει.
Κατεβάζω και ρίχνω το βούτυρο.
Σκεπάζω την επιφάνεια με μεμβράνη και αφήνω να κρυώσει καλά.
Μόλις κρυώσει προσθέτω τη σαντιγί την οποία έχω έτοιμη χτυπημένη.
Θρυμματίζω τα σφολιατίνια.
Χτυπάω τη σαντιγί και στήνω τα γλυκά:
Κρέμα - μπισκότο - κρέμα - σαντιγί - μπισκότο - ζάχαρη άχνη.