Εύκολο και γρήγορο γλυκάκι στο τσακ μπαμ



Μια συνταγή της κυρίας Tzeni Tsanaktsidou για ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Εύκολο και γρήγορο γλυκάκι στο τσακ μπαμ

ΥΛΙΚΑ
3 αυγά,
3 κ.σ. ζάχαρη,
3 κ.σ. σπορέλαιο,
3 κ.σ. γάλα φρέσκο,
3 κ.σ. γεμάτες σιμιγδάλι ψιλό,
3 κ.σ. γεμάτες αλεύρι,
3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ,
3 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη.
Ριχνουμε το σπορελαιο και το γαλα και χτυπαμε για 1 λεπτο.
Ριχνουμε το αλευρι, το σιμιγδαλι, το μπεικιν και τις βανιλιες και χτυπαμε για 1 λεπτο
Λαδωνουμε το πυρεξ ή ταψι (28x26), ριχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμους, σε προθερμασμενο φούρνο με αντιστασεις, στη μεσαια σχαρα για 25 λεπτα αναλογα το φουρνο.
Βαζουμε σε ενα μπολ 1,5 ποτηρι νερου γαλα φρεσκο με 125 γρ. ζαχαρη, τα ανακατευουμε καλα και περιχύνουμε το καυτο γλυκο σιγα - σιγα, δηλαδη ριχνουμε λιγο γαλα, το απορροφάει και συνεχιζουμε το αλλο σιγα - σιγα.
Αφηνουμε να απορροφησει και ετοιμο.