
Υλικά
Ζυμάρι
1 κούπα χλιαρό νερό1 φακελάκι ξερή μαγιά
2 κ.σ. λάδι
Λίγο αλάτι
Λίγη ζάχαρη
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει να γίνει η ζύμη μαλακιά
(Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά και αφήνουμε τη ζύμη σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.)
Σάλτσα
2 ντομάτες ώριμες1 κ.γ. λάδι
1 κ.σ. κέτσαπ
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
βασιλικός ψιλοκομμένος
(Βράζουμε τη σάλτσα για 5 λεπτά)
Μπόλικο κίτρινο τυρί (έχω βάλει διαφορά κίτρινα τυριά)
Τη βάζω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Πάνω στα 15 λεπτά βγάζω τη ζύμη από το φούρνο, βάζω τη σάλτσα και το τυρί και βάζω για άλλα 5 λεπτά στο φούρνο πάλι.
Εκτέλεση
Απλώνω την ζύμη στο ταψί.Τη βάζω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Πάνω στα 15 λεπτά βγάζω τη ζύμη από το φούρνο, βάζω τη σάλτσα και το τυρί και βάζω για άλλα 5 λεπτά στο φούρνο πάλι.
Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis