
Είναι απίθανο!
2 κ.σ. λάδι
1 φακελάκι μαγιά
Λίγο αλάτι

Υλικά
Για το ζυμάρι
1 κούπα χλιαρό νερό2 κ.σ. λάδι
1 φακελάκι μαγιά
Λίγο αλάτι
Όσο αλεύρι πάρει να γίνει η ζύμη μαλακιά
Εκτέλεση
Αφήνω το ζυμάρι να φουσκώσει σε ζεστό μέρος
Όταν είναι έτοιμο το ανοίγω όπως για πίτσα σε ένα ταψί που το έχω λαδωμένο και το ψήνω στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμο το ανοίγω όπως για πίτσα σε ένα ταψί που το έχω λαδωμένο και το ψήνω στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Το βγάζω από το φούρνο, βάζω ψιλοκομμένο σκόρδο και μπόλικο κίτρινο τυρί και ξανά στον φούρνο για 5 λεπτά.

Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis