Τυρόπιτα πατσαβουρόπιτα


ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ


Μια εύκολη τυροπιτούλα πολύ νόστιμη!!!

Υλικά
7 φύλλα κρούστας
500 γρ. φέτα μαζί με
200 γρ. ανθότυρο σπασμένα με το πιρούνι
1 γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ.
3 αυγά
2 ποτήρια γάλα
λάδι
αλάτι 
πιπέρι

Βάζω σε ένα λαδωμένο ταψάκι το ένα φύλλο.
Από επάνω βάζω λίγο από το μείγμα των τυριών, βάζω σουρωμένο το επόμενο φύλλο, τυριά,  φύλλα τυριά, μέχρι να βάλω το τελευταίο φύλλο. 
Έχω χτυπήσει τα αυγά με το γιαούρτι, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ρίχνω το μείγμα από επάνω.
Αφήνω 10 λεπτά να τραβήξει.
Ρίχνω λίγο λάδι και ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.


Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!