Μια συνταγή της κυρίας Vaso Gravani για ΔΡΟΣΕΡΟΣ ΧΥΜΟΣ ΚΑΡΠΟΥΖΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δροσερός χυμός καρπούζι
Ό,τι πρέπει για την ζέστη
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπλέντερ βάζω ψίχα καρπούζι χωρίς σπόρους ή βγάζω ότι έχει μείνει στη φλούδα με κουτάλι (εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το χτυπάω μαζί με πάγο).
Είναι πολύ δροσερό και πολύ νόστιμο και πανεύκολο.
Δροσερός χυμός καρπούζι
Ό,τι πρέπει για την ζέστη
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπλέντερ βάζω ψίχα καρπούζι χωρίς σπόρους ή βγάζω ότι έχει μείνει στη φλούδα με κουτάλι (εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το χτυπάω μαζί με πάγο).
Είναι πολύ δροσερό και πολύ νόστιμο και πανεύκολο.