Κοτόπιτα



Μια συνταγή της κυρίας Ρούλα Λυρου για ΚΟΤΟΠΙΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Κοτόπιτα

Υλικά
2 ψημένα στηθη κοτοπουλου
4 κρεμμύδια μεγαλα κομμένα σε πολύ λεπτες ροδελες
1 κουπα κεφαλοτυρι
1 πιπεριά κοκκινη κομμένη σε κυβάκια
2 αυγα
1 φλ. του τσαγιού γαλα
λιγο λαδι
αλατι
πιπερι
φρεσκια ριγανη και θυμάρι..

Για το φύλλο
1/2 κιλό αλεύρι
λιγο αλάτι
3 κ.σ. λάδι
Νερο για μια μαλακη ζυμη την οποια αφηνουμε να ξεκουραστεί για 1 ωρα.

Ανοιγουμε 3 φυλλα.
Ψιλοκοβουμε το κοτοπουλο, βαζουμε τα υλικα της γεμισης σε μια λεκανη και τα ανακατεύουμε.
Λαδώνουμε το ταψι και τοποθετούμε 2 φυλλα κατω και 1 πανω.
Χαράζουμε, περναμε με λιγο αυγο και σουσαμι απο πανω, λαδακι και ψηνουμε.
Το στήθος το ψήνουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και 2 κ.σ. μουστάρδα.