Ατομικά cheesecake με γεύση μπανάνα

Υλικά

250 γρ. μπισκότα Digestive,
125 γρ. βούτυρο λιωμένο

Για την κρέμα

250 γρ. τυρί κρέμα,
2 φακελάκια ζελέ μπανάνα,
500 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε το βούτυρο.
Τα ανακατεύουμε να μουσκέψουν καλά.
Στη συνέχεια βάζουμε μπισκότο σε κάθε μπολάκι και το πατάμε καλά με ένα κουτάλι η πιρούνι.
Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.
Φτιάχνουμε το ζελέ όπως αναγράφει η συσκευασία και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει σαν κρέμα. 
Χτυπάμε ελαφρώς τη φυτική κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε το τυρί και χτυπάμε ελαφρώς.
Τέλος ρίχνουμε το ζελέ χτυπάμε να ενωθούν.
Βγάζουμε από το ψυγείο τα μπολάκια και βάζουμε στο καθένα κρέμα.
Ξαναβάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει η κρέμα.
Σερβίρουμε με σάλτσα ή μαρμελάδα κεράσι ή βύσσινο και απάνω βύσσινο γλυκό ή κεράσι.
Εδώ εγώ έβαλα σάλτσα κεράσι που την έφτιαξα εγώ και βύσσινο.


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou