
Γέμισα τα μισά με τυρί κρέμα και γαλοπούλα και τα υπόλοιπα με σαλάμι αέρος, φέτα και ντομάτα.
150 ml ηλιέλαιο
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1,5 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
3/4 κουταλιάς της σούπας αλάτι
1 ασπράδι
600 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Υπέροχη ζύμη, πολύ εύκολη και εύπλαστη. Πραγματικά αξίζει να τα δοκιμάσει κανείς!
Υλικά (για 1/2 δόση)
300 ml γάλα χλιαρό150 ml ηλιέλαιο
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1,5 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
3/4 κουταλιάς της σούπας αλάτι
1 ασπράδι
600 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί.Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει σκεπασμένη για 1 ώρα.
Έπειτα τη χωρίζουμε σε μπάλες, τις ανοίγουμε, βάζουμε τη γέμιση, τα τυλίγουμε και τα αφήνουμε σκεπασμένα με μεμβράνη για άλλη μισή ώρα.
Τα αλείφουμε με έναν κρόκο αυγού χτυπημένο με λίγη κρέμα γάλακτος και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160 βαθμούς, στον αέρα μέχρι να ροδίσουν (περίπου μισή ώρα).

Δημιουργός συνταγής: Eleni Petrakopoulou