
Υλικά
Για τον κορμό
250 γρ. Βιτάμ soft200 γρ. ζάχαρη άχνη
40 ml χυμό ανανά
50 γρ. κακάο
1/2 κούπα καρύδια ψιλοκομμένα
1,5 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
Για την κρέμα
300 ml φυτική σαντιγί.Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά την σαντιγί μέχρι να σφίξει.
Ζελέ ανανά
Φτιάχνουμε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες.Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το Βιτάμ και το λιώνουμε.Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την άχνη, το κακάο, το χυμό, τα καρύδια και ανακατεύουμε.
Σπάμε τα μπισκότα με το χέρι μας και τα προσθέτουμε και αυτά.
Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα τσέρκι 26εκ.
Το στρώνουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα τσέρκι 26εκ.
Το στρώνουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Παίρνουμε τη σαντιγί και τη ρίχνουμε πάνω από τον κορμό.
Βάζουμε λίγο στο ψυγείο να σταθεί.
Ετοιμάζουμε τον ζελέ και τον αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Τον ρίχνουμε πάνω από την σαντιγί και το βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει.
Αν θέλουμε προσθέτουμε και φέτες ανανά.
Βάζουμε λίγο στο ψυγείο να σταθεί.
Ετοιμάζουμε τον ζελέ και τον αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Τον ρίχνουμε πάνω από την σαντιγί και το βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει.
Αν θέλουμε προσθέτουμε και φέτες ανανά.
Δημιουργός συνταγής: Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou