Nutella brownies



NUTELLA BROWNIES

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 2 ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΓΑ με 100 γρ. ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ και 270 γρ. NUTELLA. 
Προσθέτουμε 125 γρ. λιωμένο ΑΝΑΛΑΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Τέλος προσθέτουμε 75 γρ. ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ. με 1/4 κουταλάκι του γλυκού ΑΛΑΤΙ και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε τετράγωνο ταψάκι 20 εκ. στρωμένο με λαδόκολλα (το δικό μου ήταν ένα πυρέξ 14x23) και ψήνουμε στους 160 βαθμούς, στον αέρα για 40 λεπτά.


Credits:
Cuisinovia
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ (μετάφραση)
Nutella brownies