Κεφτεδάκια με σάλτσα στο φούρνο



ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνω τον ΚΙΜΑ κανονικά όπως κάνουμε για κεφτέδες  (ΣΗΜ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε συνταγές για ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ.
Ρίχνω στο ταψί κάτω ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, τα ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ, ρίχνω 500 γρ. ΣΑΛΤΣΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ τριμμένο, ΣΚΟΝΗ ΣΚΟΡΔΟΥ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ, μια τσιμπιά ΚΑΝΕΛΑ, 1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ, λίγο ΚΥΜΙΝΟ, αν θέλετε μια τσιμπιά ΖΑΧΑΡΗ και 1 ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.
Ρίχνω επίσης λίγο νερό και λίγο λάδι ακόμη.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, εστία πάνω - κάτω.
Έβρασα και ταλιατέλες και καλή μας όρεξη !!!


Credits:
ΓΚΟΛΦΩ ΝΙΚΟΛΟΥ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Κεφτεδάκια με σάλτσα στο φούρνο