Palmiers



PALMIERS

Υπέροχα καραμελωμένα μπισκότα Palmiers!!! 
Πεντανόστιμα, τραγανά, καραμελωμένα και πολύ εύκολα στο να γίνουν και με λίγα υλικά.
Στο τσακ μπαμ είναι έτοιμα να συνοδεύσουν τον καφέ μας!!

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 

Πασπαλίζουμε τον πάγκο μας με ζάχαρη και ακουμπάμε επάνω τη σφολιάτα.
Με τον πλάστη την ανοίγουμε λίγο.
Ρίχνουμε ζάχαρη σε όλη την επιφάνεια και ρολάρουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι την μέση ώστε να ενωθούν.
Κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι, βάζουμε στο ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Θα σας ενθουσιάσουν.


Credits:
Μαρινα Μισαηλιδου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Palmiers