Κουραμπιέδες με ολόκληρα αμύγδαλα



ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Υλικά
320 γρ. φρέσκο βούτυρο αγελάδας ή 100 γρ. φρέσκο βούτυρο και 220 γρ. μαργαρίνη
330 γρ. αμύγδαλα ολόκληρα
140 γρ. ζάχαρη
1/4 κ.γ. σόδα μαγειρικής
1 κρόκο αυγού
370 - 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
άχνη για πασπάλισμα

Χτυπάμε τα 140 γρ. ζάχαρη άχνη με το βούτυρο να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι.
Πλάθουμε τους κουραμπιέδες και ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω - κάτω, για 15 με 20 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.
Αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.


Credits:
Αθηνά σεφεριδου
ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
Κουραμπιέδες με ολόκληρα αμύγδαλα