Τρουφάκια



ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ


Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου,
400 γρ. καρύδια ελαφρώς σπασμένα,
400 γρ. φρυγανιά,
1 κουτί γάλα εβαπορέ αδιάλυτο,
7 κ.σ. κακάο,
400 γρ. άχνη ζάχαρη,
250 γρ. βούτυρο μαλακό,
30 γρ. κονιάκ!

Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μπολ το βούτυρο, την άχνη και το κακάο και τα δουλεύουμε.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε όλα μαζί.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη όλη νύχτα.
Την επόμενη το βγάζουμε και το αφήνουμε λίγο να αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου.
Πλάθουμε σε ότι μέγεθος θέλουμε.
Λιώνουμε 400 γρ. κουβερτούρα με 100 γρ λάδι σε Μπεν Μαρί και στη συνέχεια βουτάμε το καθένα μέσα.
Στη συνέχεια τα περνάμε από τρούφα - καρύδα.