Ατομικές τυρόπιτες κουρού ή τυροπιτάκια



ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΟΥΡΟΥ Ή ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ

Ζύμη:
1,5 ποτήρι νερό,
αλάτι,
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο,
1 φακελάκι μπέικιν,
1 κεσέ 200 γρ. γιαούρτι
ανακατεύω και προσθέτω 600 γρ. ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ. και ζυμώνω.
Φτιάχνω ένα μαλακό ζυμάρι και το αφήνω 10 λεπτά να ξεκουραστεί (αν χρειαστεί λίγο αλεύρι προσθέτω).
Ανοίγω φύλλο και με ένα πιάτο κόβω μικρά, στρογγυλά φύλλα.
Γεμίζω με τυρί ΚΑΣΕΡΙ, ΦΕΤΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ και 2 ΑΥΓΑ χτυπημένα.
Αλείφω τις άκρες με νερό και κλείνω μισοφέγγαρα.
Πατάω λίγο τις άκρες να κολλήσουν.
Τα βάζω σε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βγαίνουν 15 ατομικές τυρόπιτες.
Μπορείτε να τις κάνετε και με φαρίνα απλά αφαιρείτε το μπέικιν.


Credits:
Μιχαλιτσα Χριστιανού Γεωργιου
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR(Ομάδα μαγειρικής)