Λικέρ πεπόνι



ΛΙΚΕΡ ΠΕΠΟΝΙ

Λατρεύω το πεπόνι και επειδή θέλω να το γεύομαι όλο τον χρόνο, έφτιαξα ένα λικεράκι!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα 750 ml ΒΟΤΚΑ και μισό ΠΕΠΟΝΙ το οποίο είχα κάνει σαν πουρέ με τα χέρια μου.
Το άφησα σε σκοτεινό μέρος για 30 περίπου μέρες.
Στη συνέχεια έφτιαξα ένα ΣΙΡΟΠΙ με 400 γρ. ΖΑΧΑΡΗ και 400 γρ. ΝΕΡΟ.
Το έβρασα 4 - 5 λεπτά και το άφησα να κρυώσει.
Έκανα μίξη των δύο υγρών αφού πέρασα από κάποιο πανί το πεπόνι και ξαναάφησα για περίπου μία εβδομάδα.
Εγώ εδώ έχω βάλει λίγο ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, μπορείτε να μη βάλετε


Credits:
Αγγελική Σκόνη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ