
Υλικά
500 γρ. λευκή κουβερτουρα,
20 ml ελαιόλαδο,
300 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά
Την ανακατεύουμε να γίνει λεία και ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα.
Τα ανακατεύουμε και με το κουτάλι βάζουμε μείγμα πάνω σε λαδόκολλα η σε φορμάκια.
Στη συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
20 ml ελαιόλαδο,
300 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το λάδι.Την ανακατεύουμε να γίνει λεία και ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα.
Τα ανακατεύουμε και με το κουτάλι βάζουμε μείγμα πάνω σε λαδόκολλα η σε φορμάκια.
Στη συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou