Γαριδομακαρονάδα


ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζω τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό (για λιγότερο χρόνο από το κανονικό).
Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι σοτάρω τις γαρίδες με σκόρδο, πατάω τα κεφάλια να βγάλουν τα ζουμιά τους και σβήνω με ούζο.
Βγάζω τις γαρίδες και ρίχνω κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 3 ντομάτες περασμένες από το μούλτι, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, βασιλικό ψιλοκομμένο και λίγα ντοματίνια.
Αφήνω να βράσει και να δέσει η σάλτσα μου.
Προσθέτω τα μακαρόνια, λιγκουίνι... ό,τι έχω... και αφήνω να δέσουν οι γεύσεις.
Προσθέτω και τις γαρίδες και φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο!


Credits:
Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ