
Λουκούμι ξεκολλάει το κόκκαλο με το χέρι!!
Από δίπλα πασπαλίζουμε τις πατάτες με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, λεμόνι, κουρκουμά και μπόλικα σκόρδα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό και ελαιόλαδο
Κλείνουμε καλά με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για μιάμιση ώρα. Μετά το ανοίγουμε και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα ώστε να πάρουν χρώμα.
Είναι σαν αρνάκι γάλακτος με την διαφορά ότι δεν έχει χοληστερίνη!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο ταψί του φούρνου βάζουμε τη γαλοπούλα και κάνουμε μασάζ με αλάτι, πιπέρι, κάρι, θυμάρι, πάπρικα, μουστάρδα, μέλι και λεμόνιΑπό δίπλα πασπαλίζουμε τις πατάτες με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, λεμόνι, κουρκουμά και μπόλικα σκόρδα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό και ελαιόλαδο
Κλείνουμε καλά με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για μιάμιση ώρα. Μετά το ανοίγουμε και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα ώστε να πάρουν χρώμα.