Χριστουγεννιάτικος κορμός με το πιο αφράτο παντεσπάνι

Υλικά

  • 40 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
  • Ασπράδια από 2 μέτρια αυγά
  • Κρόκοι από 2 μέτρια αυγά
  • 1 μέτριο αυγό
  • 40 γρ ζάχαρη
  • 1 βανιλίνη
  • 70 γρ ζάχαρη
  • 12 γρ κακάο
  • Λίγο αλάτι
---------------------------------------
  • 200 γρ κρύο γάλα
  • 100 γρ σαντιγί στιγμής σε σκόνη με γεύση βανίλια
----------------------------------------
  • 200 γρ κρύο γάλα
  • 100 γρ σαντιγί στιγμής σε σκόνη με γεύση βανίλια
  • 2 κτσ κακάο σκόνη
------------------------------------------
  • 50 γρ ζάχαρη
  • 50 γρ νερό
---------------------------------------------
  • Ινδοκάρυδο
----------------------------------------------
Ταψί 25χ35 εκ.
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί

Δημιουργός συνταγής: LIVE KITCHEN CHANNEL