
Υλικά
- 1 φακελάκι κρέμα σοκολάτα ανθός αραβοσίτου
- 4,5 φλυτζάνια τσαγιού γάλα
- 2 κουταλιές νισεστέ
- 4 κουταλιές ζάχαρη
- 2 κουταλιές Μερέντα
Εκτέλεση
- Βάζουμε το γάλα να βράσει αφού κρατήσουμε ένα φλυτζάνι.
- Στο γάλα που κρατήσαμε διαλύουμε τον ανθό, το νισεστέ, τη ζάχαρη και τη Μερέντα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Μόλις το γάλα μας πάρει βράση ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
- Βάζουμε την κρέμα σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσει.
- Από πάνω αν θέλουμε ρίχνουμε λίγη τρούφα για ντεκόρ.
Δημιουργός συνταγής: Theodosia Halvatzh