Αλάδωτα κεκάκια καρύδας

Νηστίσιμα και αλάδωτα ατομικά κέικ καρύδας

ΑΛΑΔΩΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

Αφράτα αλαδωτα κεκάκια καρύδας!! 
Μοσχοβολιστα, πεντανόστιμα, οικονομικά και πανεύκολα!!! 

Υλικά κούπα 200ml: 
2 κούπες ζάχαρη,
1 κούπα,νερό,
1 κούπα χυμό φρέσκου πορτοκαλιού,
2 κούπες ινδοκαρυδο,
3 κούπες αλεύρι κοσκινισμένο,
1 κ σ μπέικιν,
1 κ.γ σόδα σκόνη,
ξύσμα πορτοκαλιού ,
μισή κούπα μαρμελάδα βερίκοκο,
και έξτρα ινδοκαρυδο για επάλειψη

Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μπολ το νερό, την ζάχαρη και τον χυμό τα ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 15 λεπτά! Στην συνέχεια ρίχνουμε την σόδα ανακατεύουμε να αφρισει! 
Προσθέτουμε το αλεύρι σιγα_σιγα, το μπέικιν και τέλος την καρύδα με το ξύσμα! Θέλουμε ένα χυλό λίγο ποιο πηχτό από όταν κάνουμε ένα κέικ! 
Βάζουμε το μίγμα στα φορμακια και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα μέχρι να κοκκινίσουν! 
Όταν τα βγάζουμε το καθένα το αλείφουμε με μαρμελάδα και αφού κρυώσουν ρίχνουμε την καρύδα! Με το μέγεθος αυτό έφτιαξα 20 κομμάτια!