Κουλουράκια νηστίσιμα με μέλι και κανέλα

Κουλουράκια με μέλι και κανέλα

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

Υπέροχα κουλουράκια τραγανά από έξω και αφράτα από μέσα!

Υλικά
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο η ελαιόλαδο
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλί με μια κ.γ. σόδα
1 κ.γ. μπέικιν
1 κ.γ. κανέλα και μισό κ.γ. γαρύφαλλο
1 κ.σ. καλά γεμάτη μέλι
αλεύρι γ.ο.χ. όσο πάρει για να γίνει μια μαλακή ζύμη (περίπου 700 γρ.) και μια τσιμπιά αλάτι 

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη πρώτα τα υγρά με τη ζάχαρη και τέλος προσθέτουμε λίγο - λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε ώστε να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
Πλάθουμε τα κουλουράκια και τα βουτάμε σε ένα πιατάκι με καστανή ζάχαρη και κανέλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αερόθερμο για 15 λεπτά περίπου.

Credits: Olga Karagianni