ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Πανεύκολα Παστάκια με Ινδοκάρυδο και λίγα ακόμα υλικά, έτοιμα σε 5 λεπτά!
Υλικά:
- 200 γρ. σαβαγιάρ
- 300 ml κρέμα γάλακτος κρύα, 35%
- 40 γρ. άχνη
- 150 γρ. κρέμα τυρί
- 1 βανιλίνη
- λίγο γάλα
- λίγο ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
- Βάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος, την άχνη, τη βανιλίνη, την κρέμα τυρί και χτυπάμε μέχρι να γίνει μια σφιχτή σαντιγί.
- Απλώνουμε τα μισά σαβαγιάρ στον πάγκο και απλώνουμε από πάνω τους λίγη από την κρέμα.
- Καπακώνουμε με τα άλλα μισά σαβαγιάρ, τα βουτάμε σε γάλα και στη συνέχεια σε ινδοκάρυδο.
- Γαρνίρουμε με την υπόλοιπη κρέμα και λίγα τριμμένα Φιστίκια Αιγίνης.
- Τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες, ιδανικά ένα βράδυ.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis
Ακολουθήστε μας στο Google News!