Μακαρονάδα με κιμά



Μια συνταγή των Γιώργος Κρεουζης Αγγελικη Πετρακη για ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Μακαρονάδα με κιμά

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά σοτάρω καλά σε λάδι 1 κρεμμύδι και 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένα και μετά προσθέτω τον κιμά.
Αφού σοτάρω καλά τον κιμά προσθέτω κόκκους μπαχάρι, 1 ξύλο κανέλας, 2 ολόκληρα κλωναράκια σέλινο (τα αφαιρώ στο τέλος), πελτέ και χυμό ντομάτας, λίγη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, ελάχιστη ζάχαρη, καρότο ψιλοκομμένο (προαιρετικά) και λίγο νεράκι και αφήνω να βράσει καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να έχει ψηθεί ο κιμάς!