
Υλικά
3 πακέτα μπισκότα Παπαδόπουλου πτι μπερ σπασμένα σε σκόνη, όχι πολύ, μέσα να έχουν κομμάτια.
Κρέμα σιμιγδάλι
6 κούπες γάλα.
1 κούπα.σιμιγδάλι χοντρό.
1 κούπα κορν φλάουρ.
1 κούπα.ζάχαρη.
2 βανίλιες
1 κούπα.σιμιγδάλι χοντρό.
1 κούπα κορν φλάουρ.
1 κούπα.ζάχαρη.
2 βανίλιες
Κρέμα σοκολάτα
2 και μισή κούπες γάλα.
1 φλυντζανάκι του καφέ κακάο.
5 κουταλιές της σούπας γεμάτες κορν φλάουρ.
200 γραμμάρια κουβερτούρα
1 φλυντζανάκι του καφέ κακάο.
5 κουταλιές της σούπας γεμάτες κορν φλάουρ.
200 γραμμάρια κουβερτούρα
Εκτέλεση
Κρέμα σιμιγδάλι
Ζεσταίνουμε το γάλα και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε.Κρέμα σοκολάτα
Ζεσταίνουμε το γάλα ρίχνουμε το κακάο και το κορν φλάουρ ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε την κουβερτούραΣυναρμολόγηση
Τοποθετούμε σκόνη μπισκότων στο ταψί η τάπερ ρίχνουμε την κρέμα σιμιγδαλιού αφήνουμε 5 λεπτά να σφίξει καλά,τοποθετούμε την κρέμα σοκολάτας και τέλος τριμμένο μπόλικο μπισκότο.
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou