Μηλοπιτάκια



ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ


Πολύ εύκολα γευστικά μηλοπιτάκια!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΕΜΙΣΗ ΜΗΛΩΝ:
Ψιλοκοβουμε στο τηγανι 4 μηλα ριχνουμε 4 κ.σ.αχνη ζαχαρη και αφηνουμε στο χαμηλο να πιουν τα υγρα τους!
Στο τελος ριχνουμε κανελα!
Το κατεβαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει!

ΖΥΜΗ:
Βαζουμε στο μπολ 150 γρ μαργαρινη ,1 βανιλια,125 γρ αχνη ζαχαρη και τα ανακατευουμε καλα,ριχνουμε και 1 αυγο!
Προσθετουμε σιγα -σιγα 300 γρ αλευρι φαριναπ και ζυμωνουμε!
Βαζουμε την ζυμη σε μια σακουλα και την αφηνουμε.στο ψυγειο 30 λεπτα!
Στην συνεχεια την βγαζουμε και παιρνοντας λιγη -λιγη ζυμη την ανοιγουμε ενα μικρο φυλλαρακι βαζουμε στην μεση γεμιση και το κλεινουμε να γινει μπαλα!
Τα βαζουμε ολα στην λαδοκολα στο ταψι τα παταμε και τα.ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 15 λεπτα!
Οταν τα βγαζουμε τα αφηνουμε λιγο σε θερμοκρασια δωματιου και τα ραντιζουμε με αχνη ζαχαρη.