Σιροπιαστά κουλουράκια



ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ


ΓΕΥΣΤΙΚΑ,ΕΥΚΟΛΑ,ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο μπολ 100 ml σπορελαιο, 100 γραμμαρια ζαχαρη,2 αυγα και τα ανακατευουμε με συρμα!
Ριχνουμε σιγα σιγα 400 γραμμαρια αλευρι φαριναπ (εδω το ρυθμιζουμε οταν ζυμωνουμεισως εσας σας παρει ποιο λιγο)και 1 κουταλακι του γλυκου μπεικιν παουντερ!Ζυμωνουμε μεχρι να γινει λεια η ζυμη!
Πλαθουμε μπαλιτσες ιδιου μεγεθους τις παταμε και τις τοποθετουμε σε λαδωμενο ταψι!
Χαραζουμε το καθενα με πηρουνι,τοποθετουμε αμυγδαλο λευκο και τα.ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις για 15 λεπτα!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 2 ποτηρια νερου νερο με 2 ποτηρια νερου ζαχαρη,1 φετα λεμονι για 7 λεπτα!
Ριχνουμε το καυτο σιροπι στα κρυα γλυκα και τα αφηνουμε 5 ωρες.