Γιουβετσάκι κατσαρόλας



ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβρασα το κρέας μου- μοσχαράκι κομένο σε μερίδες- .
Πρόσθεσα πουμαρό και ντοματούλες φρέσκιες μισό κρεμμύδι αλάτι πιπέρι λίγη κανέλα και λαδάκι.
Πρόσθεσα ζεστό νεράκι και το μαγείρεψα μέχρι να μαλακώσει.
Τσιγάρισα το κριθαράκι με βούτυρο και το πρόσθεσα στο κρέας και το μαγείρεψα για 10 λεπτά να μελώσει η σάλτσα και να βράσει το κριθαράκι.


Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου 
 
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!