Γιουβετσάκι κατσαρόλας



Μια συνταγή της κυρίας Παλμιρα Αριστου για ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Γιουβετσάκι κατσαρόλας

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβρασα το κρέας μου- μοσχαράκι κομένο σε μερίδες- .
Πρόσθεσα πουμαρό και ντοματούλες φρέσκιες μισό κρεμμύδι αλάτι πιπέρι λίγη κανέλα και λαδάκι.
Πρόσθεσα ζεστό νεράκι και το μαγείρεψα μέχρι να μαλακώσει.
Τσιγάρισα το κριθαράκι με βούτυρο και το πρόσθεσα στο κρέας και το μαγείρεψα για 10 λεπτά να μελώσει η σάλτσα και να βράσει το κριθαράκι.