
ΣΠΕΤΣΟΦΑΪ
ΣΥΝΤΑΓΗ:
Κόβουμε σε κομματάκια τα λουκάνικα!
Τοποθετούμε σε βαθύ τηγάνι 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο και τα ρίχνουμε μέσα!
Τα τηγανίζουμε ελαφρώς!
Τα βγάζουμε σε μια πιατέλα!
Τοποθετούμε στο ζεστό λάδι 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο με 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο και τα αχνίζουμε!
Ρίχνουμε ψιλοκομμένες πιπεριές κόκκινος, πράσινες και τα τηγανίζουμε ελαφρώς!
Προσθέτουμε 4 ντομάτες ώριμες τριμμένες,1 κουταλιά της σούπας πελτέ αραιωμένο σε λίγο ζεστό Νερό, λίγο αλάτι, λίγο μαυροπίπερο τα λουκάνικα και κλείνουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε στο χαμηλό μέχρις να.δέσει!
Τέλος σερβίρουμε η με τριμμένη φέτα η και ολόκληρη!