
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΗ,ΓΕΥΣΤΙΚΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΣΠΕΣΙΑΛ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!
125 γραμμάρια ζάχαρη.
2 βανίλιες.
200 ml γάλα.
200 ml. σπορέλαιο.
500 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα απ
ροδάκινα
Προσθέτουμε το γάλα,το σπορέλαιο και σιγά σιγά το αλεύρι.
Τοποθετούμε στο ταψί μας νούμερο 30 λαδόκολλα πάνω στην λαδόκολλα βάζουμε 125 γραμμάρια ζάχαρη και το ισιώνουμε καλά παντού.
Πάνω στην ζάχαρη τοποθετούμε φέτες ροδάκινο.
Πάνω στα ροδάκινα τοποθετούμε το μείγμα και το ισιώνουμε.
Το τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνου στους 180 βαθμούς και το ψήνουμε αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 45 λεπτά και 5 λεπτά σβησμένο φούρνο.
Όταν το βγάλουμε το αφήνουμε ένα τέταρτό θερμοκρασία δωματίου και στην συνέχεια το αναποδογυρίζουμε.
Βγάζουμε με προσοχή την λαδόκολλα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!



Υλικά
5 αυγά125 γραμμάρια ζάχαρη.
2 βανίλιες.
200 ml γάλα.
200 ml. σπορέλαιο.
500 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα απ
ροδάκινα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα.αυγά με την ζάχαρη και τις βανίλιες να αφρατέψουν να στέκεται το μείγμα.Προσθέτουμε το γάλα,το σπορέλαιο και σιγά σιγά το αλεύρι.
Τοποθετούμε στο ταψί μας νούμερο 30 λαδόκολλα πάνω στην λαδόκολλα βάζουμε 125 γραμμάρια ζάχαρη και το ισιώνουμε καλά παντού.
Πάνω στην ζάχαρη τοποθετούμε φέτες ροδάκινο.
Πάνω στα ροδάκινα τοποθετούμε το μείγμα και το ισιώνουμε.
Το τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνου στους 180 βαθμούς και το ψήνουμε αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 45 λεπτά και 5 λεπτά σβησμένο φούρνο.
Όταν το βγάλουμε το αφήνουμε ένα τέταρτό θερμοκρασία δωματίου και στην συνέχεια το αναποδογυρίζουμε.
Βγάζουμε με προσοχή την λαδόκολλα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!



Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou