
ΕΥΚΟΛΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΣ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο ταψι η πυρεξ (30χ27) μια σειρα μπισκοτα πτι μπερ!!!
Ανακατευουμε στο χαμηλο να πηξει!
Την ριχνουμε με κουταλα σιγα-σιγα στα μπισκοτα πανω!!!!
Αφηνουμε να κρυωσει πολυ καλα!!!
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΜΕ (250ml)!ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΥΓΕΙΟ!
Κρέμα καρύδας
Βαζουμε στην κατσαρολα 3 ποτηρια γαλα,3 ποτηρια νερο,1 ποτηρι ζαχαρη,1 ποτηρι νισεστε,1 ποτηρι κορν φλαουρ,1 ποτηρι καρυδα,1 βανιλια!Ανακατευουμε στο χαμηλο να πηξει!
Την ριχνουμε με κουταλα σιγα-σιγα στα μπισκοτα πανω!!!!
Αφηνουμε να κρυωσει πολυ καλα!!!
Γλάσο
250 γρ κουβερτουρα,250 γρ κρεμα γαλακτος ,2 κ.σ.βιταμ!ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΜΕ (250ml)!ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΨΥΓΕΙΟ!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou